Tässä blogissa voit seurata Scottail kennelin pitkäkarvaisten collieiden ja pitkäkarvaisten kaniinimäyräkoirien elämää tekstein ja kuvin - ja välillä myös ehkä ihan muuta!

Tämä on jo vanha blogi, ensimmäinen kirjoitus on toukokuulta 2010, kun meidän ensimmäinen kaniinimäykkypentue syntyi. Silloin kirjoittaja oli maailman hurmaavin mäykkytyttö Pepsi.

Paljon kaikenlaista on tapahtunut niin meille ihmisille kuin koirillekin, Pepsi jätti blogin kirjoittamisen tyttärelleen Pinkille testamentissaan 2013. Pink ei ole ollut kovin ahkera kirjoittaja, katsotaan miten tilanne muuttuu kun sen tytär Mimi muutti takaisin meille. Blogi on ollut tauolla nyt yli 2,5 vuotta, mutta kävijöitä silti riittää.

Otetaanpa nyt uusi alku, kirjoittaminen on mukavaa, valokuvaaminen myös. Tässä voi sulavasti yhdistää molemmat harrastukset!



keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Kaikin Puolin HYVÄÄ Uutta Vuotta 2011!

Hei taas, tässä talossa on kaikki syöny niin paljon, että mikään ei enää maita! On se kauheeta että muutaman päivän aikana pitää syödä kaikki maailman herkut. Ja kun on syöty maha pullolleen, niin päälle hiukan suklaata. Yökk. Nyt on tilanne se, että ainoa ruoka joka himottaa on salaatti ja hedelmät.

Koiratkin ovat saaneet kyllä osansa jouluruuista, vaikka osa niistä on kyllä niille kelvotonta sapuskaa: jouluruuissa kun tuppaa olemaan niin paljon suolaa, etikkaa, sinappia, sokeria tai jotakin muuta mikä tekee ne kuppiin kelvottomiksi.

Mutta tämä asia on unohdettu taas 11 kk kuluttua, ja niin ne padat jälleen höyryävät keittiöissä, kun valmistellaan seuraavia jouluruokia. Onneksi siihen on pitkä aika.

Tänä vuonna on tapahtunut kaikkea mukavaa. Pitääkin istahtaa tässä vielä ennen vuoden loppua ja kirjoitella tärkeimpiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti