Tässä blogissa voit seurata Scottail kennelin pitkäkarvaisten collieiden ja pitkäkarvaisten kaniinimäyräkoirien elämää tekstein ja kuvin - ja välillä myös ehkä ihan muuta!

Tämä on jo vanha blogi, ensimmäinen kirjoitus on toukokuulta 2010, kun meidän ensimmäinen kaniinimäykkypentue syntyi. Silloin kirjoittaja oli maailman hurmaavin mäykkytyttö Pepsi.

Paljon kaikenlaista on tapahtunut niin meille ihmisille kuin koirillekin, Pepsi jätti blogin kirjoittamisen tyttärelleen Pinkille testamentissaan 2013. Pink ei ole ollut kovin ahkera kirjoittaja, katsotaan miten tilanne muuttuu kun sen tytär Mimi muutti takaisin meille. Blogi on ollut tauolla nyt yli 2,5 vuotta, mutta kävijöitä silti riittää.

Otetaanpa nyt uusi alku, kirjoittaminen on mukavaa, valokuvaaminen myös. Tässä voi sulavasti yhdistää molemmat harrastukset!



tiistai 12. heinäkuuta 2011

Helle turrutti aivot, nyt pientä toimintaa havaittavissa!

10 heinäkuu 2011

Kesä on ollut aika ...öh... kesäinen. Moni suhtautuu hyvin aggressiivisesti siihen, jos sanoo että on ikävää kun on näin kuuma. Itse olen sitä mieltä, että on aika itsekästä sanoa että on kivaa kun on hellettä - jos siitä sattuu itse nauttimaan. Valtaosa kuitenkin kärsii - eikä vähiten eläimet! Nyt kun kelit muuttuivat, on sadellut silloin tällöin, ja on viilennyt, on ihanaa katsoa kuinka koirat nauttivat elämästään. Ovat vähintäänkin yhtä helpottuneita kuin pitkän kovan pakkasjakson jälkeen!

Taas on koiramaailmaa ravistellut uusi eläinsuojelutapaus. Koiria huostaanotettu hyvin pienestä asunnosta iso määrä - eläinten pitoon sopimattomista olosuhteista. Miten ihmeessä tämä kuvio jatkuu vuodesta toiseen? Aktiiviharrastajillakin voi homma luisua käsistä - ja mielenterveys- tai päihdeongelmat ovat usein ainakin osasyy tapahtumiin. Se kuitenkin kummastuttaa ettei ko. ihmisten lähipiiri ala reagoida tilanteeseen - ennenkuin tilanne on jo todella sietämätön eläinten kannalta. Surullista.

Tuo kuva tuolla ylhäällä, otimme sen Nooran kanssa pikaisesti yhtenä iltana. Vichy ja poikansa olivat sitä mieltä että kivaa, aletaan leikkiä tässä pöydällä! Kun tämä estettiin, alkoi mäyräkoiramainen mökötys. Lopputuloksena se, että kuvassa Pink ja äitinsä Pepsi istuvat kauniisti ja terhakkaasti, kun taas Zero ja emänsä Vichy leikkivät jalatonta unista mäyräkoiraa. Että tällainen kuva tällä kertaa :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti