Tässä blogissa voit seurata Scottail kennelin pitkäkarvaisten collieiden ja pitkäkarvaisten kaniinimäyräkoirien elämää tekstein ja kuvin - ja välillä myös ehkä ihan muuta!

Tämä on jo vanha blogi, ensimmäinen kirjoitus on toukokuulta 2010, kun meidän ensimmäinen kaniinimäykkypentue syntyi. Silloin kirjoittaja oli maailman hurmaavin mäykkytyttö Pepsi.

Paljon kaikenlaista on tapahtunut niin meille ihmisille kuin koirillekin, Pepsi jätti blogin kirjoittamisen tyttärelleen Pinkille testamentissaan 2013. Pink ei ole ollut kovin ahkera kirjoittaja, katsotaan miten tilanne muuttuu kun sen tytär Mimi muutti takaisin meille. Blogi on ollut tauolla nyt yli 2,5 vuotta, mutta kävijöitä silti riittää.

Otetaanpa nyt uusi alku, kirjoittaminen on mukavaa, valokuvaaminen myös. Tässä voi sulavasti yhdistää molemmat harrastukset!



torstai 16. syyskuuta 2010

Nyt on aika vetää hiukan henkeä

Photobucket

Elämä alkaa hiljalleen helpottua ja palaamme normaaliin päiväjärjestykseen. 23. toukokuuta syntyi Pepsin pentue, 7.kesäkuuta Vichyn pentue ja 23.heinäkuuta Oodin pentue. On ollut ihana ja lämmin kesä - siitä olen kiitollinen. Meidän talo ei kuitenkaan ole kovin suuri, ja monelaisia järjestelyitä ollaan tehty, että kaikilla olisi mahdollisimman hyvät oltavat - ja että saataisiin nukkua. Rehellisesti voin kuitenkin sanoa että on hiukan "hihat tyhjät" nyt. Kahta vuorokautta kauempaa en ole kotoa ollut poissa sen toukokuun lopun jälkeen, joten nyt on sitten aika pitää pieni loma - 3 vrk :-)

Viimeinen colliepentu haetaan omaan kotiinsa huomenillalla. Toivotaan että Q-pentueen elämä lähtee rullaamaan hyvin, ja koirat tuovat omistajilleen paljon iloa!

Tuossa 10 vuoden takaisessa kuvassa on hyvin suloinen pentu. Se on meidän Moonan emän veli. Joskus tulee katseltua vanhoja kuvia. Sattuneesta syystä myös allaoleva kuva tuli kaivettua esiin, sekin 10 vuoden takaa, E-pentueen pojat siinä. Valitettavasti kuvan laatu ei ole kovin hyvä. Aika kuluu niin kovin nopeasti ja huomaamatta. Hetkistä pitää osata nauttia.

e-pentue

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti