Tässä blogissa voit seurata Scottail kennelin pitkäkarvaisten collieiden ja pitkäkarvaisten kaniinimäyräkoirien elämää tekstein ja kuvin - ja välillä myös ehkä ihan muuta!

Tämä on jo vanha blogi, ensimmäinen kirjoitus on toukokuulta 2010, kun meidän ensimmäinen kaniinimäykkypentue syntyi. Silloin kirjoittaja oli maailman hurmaavin mäykkytyttö Pepsi.

Paljon kaikenlaista on tapahtunut niin meille ihmisille kuin koirillekin, Pepsi jätti blogin kirjoittamisen tyttärelleen Pinkille testamentissaan 2013. Pink ei ole ollut kovin ahkera kirjoittaja, katsotaan miten tilanne muuttuu kun sen tytär Mimi muutti takaisin meille. Blogi on ollut tauolla nyt yli 2,5 vuotta, mutta kävijöitä silti riittää.

Otetaanpa nyt uusi alku, kirjoittaminen on mukavaa, valokuvaaminen myös. Tässä voi sulavasti yhdistää molemmat harrastukset!



tiistai 27. heinäkuuta 2010

Pentujen tuhinaa...ja jodlausta

4vrk Q

Yllä siis Q-pentue, tai osa siitä. Kaikki kuusi siis voivat hyvin ja kasvavat. Oodi on hoitanut hommansa hyvin ja omatoimisesti. Paluu normaaliin arkielämään on sujunut mukavasti ja leppoisasti. Viime yö nukuttiin kuin tukit koko joukko!

Mäykynpennut alkavat kyllä olla melko vauhdikkaita...suurin osa kuvista näyttää tältä!

8s viikko 1

Vichyn merletyttöjen painihetki.

8s viikko 2

8s viikko 3

Tässä Vichyn ihanat pojat, yllättäen painimassa :-)

8s viikko 4

8s viikko 5

Vichy norkoilee pentuaitauksen takana...ja tulee heti huomatuksi! Mamiiii!

8s viikko 6

Minäkin tulen portille...

8s viikko 7

Vichy taitaa pitää oppituntia venyttelyn tärkeydestä?

8s viikko 7

Tässä rakas tyttäreni, ainoa enää kotona oleva, iältään nyt 9 viikkoa. Ei, tuo ruoka-annos ei ole vain sille tarkoitettu!

8s viikko 8

Kun pennut ovat syöneet on jälkkärin aika, siis niille. Me päästään samalla nuolemaan kuppi. Jos käy tuuri niinkuin tänään, on kupissa muutakin kuin vain nuoltavaa. Päivän paras hetki koko joukolle? Tässä kuvassa pennut ovat oman emonsa alla, mutta näin ei homma kyllä joka aterialla mene!

8s viikko 9

Ruuan jälkeen hiukan ramasee, tässä nuokkuu vaalea merletyttö. Katsokaa kuinka kauniit rajaukset sillä on silmissä!

8s viikko 10

Hohhoijaa, masu painaa ja silmät taitaa painua kiinni.

8s viikko 11

Pihassa kukkii iso puska nauhuksia, jotka ovat joka päivä houkutelleet paikalle lukuisia neitoperhosia. Luonto on luonut jotakin ihmeellisen kaunista! Siis koiranpentujen lisäksi.

8s viikko 12

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti