Tässä blogissa voit seurata Scottail kennelin pitkäkarvaisten collieiden ja pitkäkarvaisten kaniinimäyräkoirien elämää tekstein ja kuvin - ja välillä myös ehkä ihan muuta!

Tämä on jo vanha blogi, ensimmäinen kirjoitus on toukokuulta 2010, kun meidän ensimmäinen kaniinimäykkypentue syntyi. Silloin kirjoittaja oli maailman hurmaavin mäykkytyttö Pepsi.

Paljon kaikenlaista on tapahtunut niin meille ihmisille kuin koirillekin, Pepsi jätti blogin kirjoittamisen tyttärelleen Pinkille testamentissaan 2013. Pink ei ole ollut kovin ahkera kirjoittaja, katsotaan miten tilanne muuttuu kun sen tytär Mimi muutti takaisin meille. Blogi on ollut tauolla nyt yli 2,5 vuotta, mutta kävijöitä silti riittää.

Otetaanpa nyt uusi alku, kirjoittaminen on mukavaa, valokuvaaminen myös. Tässä voi sulavasti yhdistää molemmat harrastukset!



perjantai 2. heinäkuuta 2010

Vichyn merletytöt

Kuten lupasin, tässä Eevan ottamia kuvia myös Vichyn pentueesta. Kovan auringonpaisteen takia Eeva kelpuutti "onnistuneiksi" vain nämä merletyttösten kuvat. Kuvataan muita kolmea pentua sitten myöhemmin, puolipilvisellä säällä.

Ensin tytöistä se, jolla on tummempi tan-väri.

vichyn tummamerletyttö1 ep 1.7

vichyn tummamerletyttö2 ep 1.7

Ja sitten blondimpi tyttö, aivan ihanan ylväästi poseeraa tässä seuraavassa kuvassa...vaikka jalat kyllä hukkuu tuonne sangen lyhyeen nurmikkoon :-)

vichyn vaaleamerletyttö1 ep 1.7

vichyn vaaleamerletyttö2 ep 1.7

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti