Tässä blogissa voit seurata Scottail kennelin pitkäkarvaisten collieiden ja pitkäkarvaisten kaniinimäyräkoirien elämää tekstein ja kuvin - ja välillä myös ehkä ihan muuta!

Tämä on jo vanha blogi, ensimmäinen kirjoitus on toukokuulta 2010, kun meidän ensimmäinen kaniinimäykkypentue syntyi. Silloin kirjoittaja oli maailman hurmaavin mäykkytyttö Pepsi.

Paljon kaikenlaista on tapahtunut niin meille ihmisille kuin koirillekin, Pepsi jätti blogin kirjoittamisen tyttärelleen Pinkille testamentissaan 2013. Pink ei ole ollut kovin ahkera kirjoittaja, katsotaan miten tilanne muuttuu kun sen tytär Mimi muutti takaisin meille. Blogi on ollut tauolla nyt yli 2,5 vuotta, mutta kävijöitä silti riittää.

Otetaanpa nyt uusi alku, kirjoittaminen on mukavaa, valokuvaaminen myös. Tässä voi sulavasti yhdistää molemmat harrastukset!



lauantai 14. toukokuuta 2011

Rauman KR näyttely 14.5.2011

Lauantaina oli colliepäivä, tuomarina ankaraksi liiketuomariksi mielletty Harry Tast. Olikin aluksi hiukan luu kurkussa, kun ensin navigaattori ohjasi meidät hevon kuuseen, ja hiukan myöhässä tulimme kehän laidalle. Ehdimme nähdä että uroksille tuli keltaisia nauhoja ja paras uros - luokkaa ei tullut lainkaan!

Pimu esiintyi hienosti, mitä nyt olisi halunnut halata tuomaria ja antaa muutaman pusun - ja toki olisi ollut kiva leikkiä hiukan kavereiden kanssa myös. Vettä satoi koko ajan...mutta hienosti meni. Pakko myöntää että Pimun tasapainoinen rakenne ja helpot liikkeet ovat omaan makuuni. Onneksi tuomarikin tykkäsi.

Tässä Pimun arvostelu kokonaisuudessaan: Iloisesti esiintyvä 1,5 vuotias nuori narttu, rungossa oikeat mittasuhteet ja tasapainoiset linjat. Puhdaslinjainen pää, kaunis ilme, hyvä huulilinja, kauniisti pyöristynyt kuono, hyvä raajarakenne, pitkä askel, mutta liikkeet vielä kapeat. Niukka kesäturkki. Tulos nuo eri, nuk 1, SA, PN 3.

Ja taas kävi niin että junnukehästä myöhästyttiin hiukan, joten puolen sekunnin mietinnän jälkeen rajattiin litimärkä leirimme autoon ja ajettiin kotiin. Huomenna on uusi päivä :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti