Tässä blogissa voit seurata Scottail kennelin pitkäkarvaisten collieiden ja pitkäkarvaisten kaniinimäyräkoirien elämää tekstein ja kuvin - ja välillä myös ehkä ihan muuta!

Tämä on jo vanha blogi, ensimmäinen kirjoitus on toukokuulta 2010, kun meidän ensimmäinen kaniinimäykkypentue syntyi. Silloin kirjoittaja oli maailman hurmaavin mäykkytyttö Pepsi.

Paljon kaikenlaista on tapahtunut niin meille ihmisille kuin koirillekin, Pepsi jätti blogin kirjoittamisen tyttärelleen Pinkille testamentissaan 2013. Pink ei ole ollut kovin ahkera kirjoittaja, katsotaan miten tilanne muuttuu kun sen tytär Mimi muutti takaisin meille. Blogi on ollut tauolla nyt yli 2,5 vuotta, mutta kävijöitä silti riittää.

Otetaanpa nyt uusi alku, kirjoittaminen on mukavaa, valokuvaaminen myös. Tässä voi sulavasti yhdistää molemmat harrastukset!



keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Rauman KR näyttely 15.5.2011

Kuluikin päiviä ennenkuin sain aikaiseksi päivittää tänne sunnuntain tuloksia. Syy on yksinkertaisesti se, että viime viikon flunssa upotti kyntensä syvemmälle. Asiaan saattoi hiukan vaikuttaa sekin, että lauantaina näyttelyssä seistiin hyytävän kylmässä vesisateessa, sunnuntaina jäätävässä tuulessa.

Sunnuntai alkoi hiukan huonosti, sillä yksi isomustakoira teki äkkisyöksyn Pinkin luo juuri ennen kehään menoa. Ei tehnyt oikein hyvää se. Pink ei kuitenkaan väistellyt yhtään tuomaria ja antoi tutkia itsensä kiltisti. Liikkuessa sen epävarmuus näkyi selvimmin, se pysähteli ja pälyili ympärilleen katsellen että koska se isomusta tulee uudelleen? Tuomari oli tiukka ja keltainen nauha vilahti käteen Nooralle. Pink sai kuitenkin kovasti kehuja tuomarilta.

Pepsi sitten sai ROPin. Toki voi sanoa ettei ollut paljoa kilpailua. Ei niin, mutta ottaen huomioon sen, minkävärisiä nauhoja ko. tuomari koko päivän jakeli, voi olla iloinen siitä että Pepsi kuitenkin pääsi ryhmäkehään edustamaan pk kaniinimäykkyjä. Pk kääpiömäykyistä tasan yksi sai SA:n, eli ihan kevyesti hyviä arvosteluja ei taaskaan kotimainen tuomari jakanut.

Photobucket

Mäykkyrotukehän jälkeen sitten oli Nooran ja Pimun Junior handler-kisan vuoro. Tällä kertaa esiintyminen sujui aivan hienosti, kumpikaan ei tehnyt paljoa virheitä ja niinpä kotiin tuotiin iso pokaali ja sininen ruusuke!

Photobucket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti