Tässä blogissa voit seurata Scottail kennelin pitkäkarvaisten collieiden ja pitkäkarvaisten kaniinimäyräkoirien elämää tekstein ja kuvin - ja välillä myös ehkä ihan muuta!

Tämä on jo vanha blogi, ensimmäinen kirjoitus on toukokuulta 2010, kun meidän ensimmäinen kaniinimäykkypentue syntyi. Silloin kirjoittaja oli maailman hurmaavin mäykkytyttö Pepsi.

Paljon kaikenlaista on tapahtunut niin meille ihmisille kuin koirillekin, Pepsi jätti blogin kirjoittamisen tyttärelleen Pinkille testamentissaan 2013. Pink ei ole ollut kovin ahkera kirjoittaja, katsotaan miten tilanne muuttuu kun sen tytär Mimi muutti takaisin meille. Blogi on ollut tauolla nyt yli 2,5 vuotta, mutta kävijöitä silti riittää.

Otetaanpa nyt uusi alku, kirjoittaminen on mukavaa, valokuvaaminen myös. Tässä voi sulavasti yhdistää molemmat harrastukset!



perjantai 29. lokakuuta 2010

Näin voi käydä - varoittava esimerkki

Luin facebookista että rakastumiseen tarvitaan viidesosasekunti. Kyllä facebook tietää. Mäyräkoiriin rakastuminen vei minulta kuitenkin pidemmän ajan - mutta onneksi se tapahtui!

Olen toki aina tykännyt kaikista koirista - rotuun (tai roduttomuuteen), kokoon, karvanlaatuun katsomatta. Aina olen kuitenkin ajatellut etten halua kotiini pikkukoiria. Ja lyhytjalkaiset rodut ovat aina olleet minusta hiukan säälittäviä.

Muistan kun ystäväni hankki ensimmäisen kaniinimäykkynsä, ja näin sen pentuna. Se oli aika ruipale. Taisin kysyä että hyvänen aika, mikä ihme rotanpoikanen sulla nyt on?

Tuo rotanpoikanen varttui, ja olin tämän ystäväni luona pitkässä koirakokouksessa. Fanta oli oikea ilopilleri, hyppi sohvalle, vipelsi sohvan käsinojaa pitkin selkänojalle, sieltä syliini, ja lopulta majoittui sylissäni olevan mapin päälle ottamaan vastaan rapsutuksia. Sain siinä samalla romuttaa kaikki ennakkoajatukseni mäyräkoiran kömpelyydestä ja jöröydestä. Se oli vaan hauskan oloinen koira - ulkonäkö ei kyllä ollut ollenkaan tärkeässä osassa tässä rakastumisprosessissa! Ääneen taisin mainita, että onpa ihana koira...

Photobucket

Muutama kuukausi myöhemmin sain tekstiviestin ollessani Cruftsin matkalla. Viestissä luki että minun pentuni on syntynyt.

Tässä ollaan. Nyt niitä on kotona kolme, eikä se ole yhtään liikaa. Jokainen päivä on parempi niiden kanssa kuin ilman. Tämän lauseen ymmärtävät vain ne joilla on vastaavanlainen otus kotonaan :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti