Tässä blogissa voit seurata Scottail kennelin pitkäkarvaisten collieiden ja pitkäkarvaisten kaniinimäyräkoirien elämää tekstein ja kuvin - ja välillä myös ehkä ihan muuta!

Tämä on jo vanha blogi, ensimmäinen kirjoitus on toukokuulta 2010, kun meidän ensimmäinen kaniinimäykkypentue syntyi. Silloin kirjoittaja oli maailman hurmaavin mäykkytyttö Pepsi.

Paljon kaikenlaista on tapahtunut niin meille ihmisille kuin koirillekin, Pepsi jätti blogin kirjoittamisen tyttärelleen Pinkille testamentissaan 2013. Pink ei ole ollut kovin ahkera kirjoittaja, katsotaan miten tilanne muuttuu kun sen tytär Mimi muutti takaisin meille. Blogi on ollut tauolla nyt yli 2,5 vuotta, mutta kävijöitä silti riittää.

Otetaanpa nyt uusi alku, kirjoittaminen on mukavaa, valokuvaaminen myös. Tässä voi sulavasti yhdistää molemmat harrastukset!



maanantai 25. lokakuuta 2010

Nelly

Nelly

Nellylle järjestettiin treffit. Emäntä ja pikkuemäntä kävi viemässä sen sinne mustan pallon luo tänään. Haisivat koirilta ja koiranpennuilta ja kissoilta kotiin tullessaan! Nyt sitten jännitetään miten viikko sujuu, ja syntyykö vuoden lopulla lisää pikku tupsukorvia?

Pakko myöntää, pikkasen on ikävä nyt. Nelly tulee kuulemma sunnuntaina sitten kotiin jos kaikki sujuu suunnitelman mukaan. Peukut pystyyn!

PS. Emäntä käski hiukan selventään mistä oli kyse tossa edellisessä päivityksessä, kun on kirjoittanut jonkun mielestä epäselvästi. Niin kyse on siitä että se on kasvattanut noita puolipystykorvia (collieita kai viralliselta nimeltään) jokusia vuosia, ja on ollut kaksi vanhempaa sille tärkeää narttulinjaa. Ja niistä toinen sammui tässä muutama päivä sitten. Lopullisesti. On kuulemma surullista ja turhauttavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti