Tässä blogissa voit seurata Scottail kennelin pitkäkarvaisten collieiden ja pitkäkarvaisten kaniinimäyräkoirien elämää tekstein ja kuvin - ja välillä myös ehkä ihan muuta!

Tämä on jo vanha blogi, ensimmäinen kirjoitus on toukokuulta 2010, kun meidän ensimmäinen kaniinimäykkypentue syntyi. Silloin kirjoittaja oli maailman hurmaavin mäykkytyttö Pepsi.

Paljon kaikenlaista on tapahtunut niin meille ihmisille kuin koirillekin, Pepsi jätti blogin kirjoittamisen tyttärelleen Pinkille testamentissaan 2013. Pink ei ole ollut kovin ahkera kirjoittaja, katsotaan miten tilanne muuttuu kun sen tytär Mimi muutti takaisin meille. Blogi on ollut tauolla nyt yli 2,5 vuotta, mutta kävijöitä silti riittää.

Otetaanpa nyt uusi alku, kirjoittaminen on mukavaa, valokuvaaminen myös. Tässä voi sulavasti yhdistää molemmat harrastukset!



perjantai 6. elokuuta 2010

Karskit metsästyskoirat

Tänään oli kaunis päivä ja kaunis ilta, oikein suloinen kesäsää. Niinpä emäntä päätti että tänään tehdään jotakin mukavaa. Ensinnä kuva söpöstä kantokassista joka ostettiin Pietarin matkalta. Minut siis pakattiin tuohon kassiin, ja Vichy kaniboksiin ja autoon. Ei muuten kerrottu mitä ollaan menossa tekemään.

Photobucket

Ajettiin autolla ihan vaan tuohon takametsään, mami jätti meidät autoon ja lähti oudon hajuisen alkon kassin kanssa pöpelikköön. Pari minuuttia ja se haki minut, laittoi piiitkän taluttimen ja talutti yhden kävyn luo ja selitti jotakin "etsi jälki". No ei sitä tarvinnu etsiä ku haisi kuin rankki, talutin sitä sitten eteenpäin mustikanvarpujen välissä, lentokonekin ylitti meidät aika matalalta, sitä piti välillä hiukan tsiikailla, sitten hukkasin hetkeksi jäljen mutta löysin taas ja löysin sen ihmeellisen hajun aiheuttajan puskan alta. Tarrasin siihen hiukan hampaillani ja vedin, ja emäntä kehui. On se vaan niin outo. Sitten palattiin autolle niin että se ylisti mua. Jouduin kantokassiin ja sitten se taas häipyi, ja kotvan kuluttua palasi hakemaan Vichyn. Vichy ei kuulemma niin hyvin tajunnut hajujäljen seuraamista, mutta sehän sitten tarrasi siihen peuranjalkapalaan kiinni niin ettei meinannut irti päästää. Kantoi sen autolle ylpeänä ja kotipihaan saakka!

Photobucket

Kun Vichy oli aikansa elvistellyt sorkalla, mami otti narusta kiinni ja laittoi sen pentuaitaukseen. Siellähän ei ole enää muita kuin meille jäävä tyttäreni Pink ja edelleen kotia etsivä Vichyn poika Peter Pan. En ole muuten ikinä nähnyt noita pentuja niin sekoina kuin nyt! Ne kävi ihan vimmoissaan jalkaan kiinni, raahasi, ravisteli ja järsi sitä.

Photobucket

Photobucket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti