Tässä blogissa voit seurata Scottail kennelin pitkäkarvaisten collieiden ja pitkäkarvaisten kaniinimäyräkoirien elämää tekstein ja kuvin - ja välillä myös ehkä ihan muuta!

Tämä on jo vanha blogi, ensimmäinen kirjoitus on toukokuulta 2010, kun meidän ensimmäinen kaniinimäykkypentue syntyi. Silloin kirjoittaja oli maailman hurmaavin mäykkytyttö Pepsi.

Paljon kaikenlaista on tapahtunut niin meille ihmisille kuin koirillekin, Pepsi jätti blogin kirjoittamisen tyttärelleen Pinkille testamentissaan 2013. Pink ei ole ollut kovin ahkera kirjoittaja, katsotaan miten tilanne muuttuu kun sen tytär Mimi muutti takaisin meille. Blogi on ollut tauolla nyt yli 2,5 vuotta, mutta kävijöitä silti riittää.

Otetaanpa nyt uusi alku, kirjoittaminen on mukavaa, valokuvaaminen myös. Tässä voi sulavasti yhdistää molemmat harrastukset!



maanantai 16. elokuuta 2010

Q-pentueen eloa ja iloa

On vierähtänyt aikaa, ei ole ehtinyt päivitellä tänne kuvia. Korjataan tilanne! Kameraa tyhjentäessä löytyi pari hauskaa räpsäystä. Tyyli on vapaa, pennut ovat kahdessa seuraavassa kuvassa pariviikkoisia. Ja en kyllä itse todennut että lämpötilassa olisi tapahtunut isoa muutosta, eli melko lämmintä oli.

Photobucket

2 vkoa q

Sitten pari kuvaa ajalta myös jolloin pennut olivat pariviikkoisia.

oodi sini ja hulk 2vkoa

Katsokaa noita pienenpieniä vaaleanpunaisia käpäliä, oivoi.

hulk2vkoa ja sini

Lisäruoka maistui heti, kun sitä kupista tarjottiin! Tosin koko sakki oli enemmän tai vähemmän ruuassa ja rasvassa aterian jälkeen...

q 2 vkoa ruoka

Tässä tytöt ulkoilemassa, ikää noin 3,5 viikkoa. Ihanaa kun ilmat ovat olleet niin hyvät, että ulkoilu on mahdollista jo pienestä pitäen. Se tuo uusia kokemuksia, vahvistaa lihaksia ja vastustuskykyä!

q 3,5 vkoa tytöt

Photobucket

Ja mitä tekee pojat? Ne vetää sikeitä. Niistä tuli näin hieno kuva, kaikki neljä näkyy (juu).

Photobucket

Pennut, pennut, peentuseeet! Tuo huuto saa aina pennut jaloilleen ja tarkoittaa yhtä mukavaa asiaa - kuppi tulossa!

q 3,5 vkoa ruoka

Pimu ja Vichy pitävät seuraa tällä kertaa aidan takaa (kupissa on edelleen ruokaa...).

pimuvissyjapennut

Välillä jo temutaan kunnolla, ainakin ruuan jälkeen!

vichy ja q 3,5 vkoa

Juokseminenkin sujuu, tässä isoin uros vauhdissa.

Photobucket

Ja loppukevennyksenä muistutus siitä, kuinka ihanasta kesästä ollaan saatu nauttia. Nyt on klematisten aika, meillä näitä on toistaiseksi kahta eri lajia. Ovat ihania köynnöskasveja!

clematis1

clematis2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti