Tässä blogissa voit seurata Scottail kennelin pitkäkarvaisten collieiden ja pitkäkarvaisten kaniinimäyräkoirien elämää tekstein ja kuvin - ja välillä myös ehkä ihan muuta!

Tämä on jo vanha blogi, ensimmäinen kirjoitus on toukokuulta 2010, kun meidän ensimmäinen kaniinimäykkypentue syntyi. Silloin kirjoittaja oli maailman hurmaavin mäykkytyttö Pepsi.

Paljon kaikenlaista on tapahtunut niin meille ihmisille kuin koirillekin, Pepsi jätti blogin kirjoittamisen tyttärelleen Pinkille testamentissaan 2013. Pink ei ole ollut kovin ahkera kirjoittaja, katsotaan miten tilanne muuttuu kun sen tytär Mimi muutti takaisin meille. Blogi on ollut tauolla nyt yli 2,5 vuotta, mutta kävijöitä silti riittää.

Otetaanpa nyt uusi alku, kirjoittaminen on mukavaa, valokuvaaminen myös. Tässä voi sulavasti yhdistää molemmat harrastukset!



lauantai 21. elokuuta 2010

Petteri-poika

BS peter pan 11vkoa

Pete täyttää parin päivän kuluttua 11 viikkoa. Sillekin on jo löytynyt oma koti johon se lähtee muutaman päivän kuluttua. Täytyy sanoa että olo on hiukan haikea, sillä tämä pentu on aivan huippuhauska. Yllä oleva kuva on otettu sen jälkeen kun painivat ja juoksivat pitkin pihaa, Pete, emänsä Vichy ja Pink ja sen emä Pepsi - mukana hyöri myös Nelli-pommi. Pikkuväen hauskaa siis. Peteä siis väsyttää kuvassa ja se ihmettelee että miksi ihmeessä se nostettiin tuolille ja vieressä on pari hortensian kukkaa (jotka Pimu-riiviö on riipinyt irti pensaasta). Siitä siis johtuu tämä ihmettelevä mäykky-katse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti