Tässä blogissa voit seurata Scottail kennelin pitkäkarvaisten collieiden ja pitkäkarvaisten kaniinimäyräkoirien elämää tekstein ja kuvin - ja välillä myös ehkä ihan muuta!

Tämä on jo vanha blogi, ensimmäinen kirjoitus on toukokuulta 2010, kun meidän ensimmäinen kaniinimäykkypentue syntyi. Silloin kirjoittaja oli maailman hurmaavin mäykkytyttö Pepsi.

Paljon kaikenlaista on tapahtunut niin meille ihmisille kuin koirillekin, Pepsi jätti blogin kirjoittamisen tyttärelleen Pinkille testamentissaan 2013. Pink ei ole ollut kovin ahkera kirjoittaja, katsotaan miten tilanne muuttuu kun sen tytär Mimi muutti takaisin meille. Blogi on ollut tauolla nyt yli 2,5 vuotta, mutta kävijöitä silti riittää.

Otetaanpa nyt uusi alku, kirjoittaminen on mukavaa, valokuvaaminen myös. Tässä voi sulavasti yhdistää molemmat harrastukset!



tiistai 24. tammikuuta 2012

Pentujen tuhinaa

Photobucket

Kuvassa koko tuhisijajoukkio.Omat sydänkäpyseni. Ai niin, pyydän anteeksi etten ole ehtinyt päivittää blogiani, kun on ollut näitä vauvakiireitä! Mamikaan ei ole liiemmin ehtinyt, silläkin on ollut monenlaista touhua. Mutta parannetaan tapamme ja aletaan päivittää useammin!

Niin siis kuvassa on vasemmalla merletyttö, keskellä punainen tyttö ja oikealla s-merletyttö. Ai ei ole kovin hauskat nimet? No eihän ne mitään nimiä vielä ole saaneet kun minä kyllä tunnistan ne vaikka pimeässä hajusta.

Punainen tyttö tarvitsee kodin, muut on jo varattu. Punainen tyttö on pieni ja terhakka, ja erittäin nätti. Tai no, katsokaa vaikka kuvista! Jos jotakuta kiinnostaa niin pentua voi kysellä Black Sara's kennelin Maaritilta (tämähän on sijoituspentue joka syntyi meillä täällä kotona).

Ai niin ne kuvat punaisesta tytöstä, nauttikaa!

Photobucket

Photobucket

Nyt pitää kiireesti mennä, mami antoi pennuille kupillisen ruokaa...menen kärkkymään jämiä! Kuulemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti