Tässä blogissa voit seurata Scottail kennelin pitkäkarvaisten collieiden ja pitkäkarvaisten kaniinimäyräkoirien elämää tekstein ja kuvin - ja välillä myös ehkä ihan muuta!

Tämä on jo vanha blogi, ensimmäinen kirjoitus on toukokuulta 2010, kun meidän ensimmäinen kaniinimäykkypentue syntyi. Silloin kirjoittaja oli maailman hurmaavin mäykkytyttö Pepsi.

Paljon kaikenlaista on tapahtunut niin meille ihmisille kuin koirillekin, Pepsi jätti blogin kirjoittamisen tyttärelleen Pinkille testamentissaan 2013. Pink ei ole ollut kovin ahkera kirjoittaja, katsotaan miten tilanne muuttuu kun sen tytär Mimi muutti takaisin meille. Blogi on ollut tauolla nyt yli 2,5 vuotta, mutta kävijöitä silti riittää.

Otetaanpa nyt uusi alku, kirjoittaminen on mukavaa, valokuvaaminen myös. Tässä voi sulavasti yhdistää molemmat harrastukset!



lauantai 2. lokakuuta 2010

Siis täähän on MUN blogi!

Noora kertoi että mami on ominut tän blogin ja kirjoitellut tänne vaikka mitä. Siis tänhän piti olla MUN blogi. No, tosin mulla on ollut hiukan kiirestä tässä, joten ehkä hyvä että se on tänne jotakin välillä pistänyt. Mä haluan kuitenkin kertoa teille siitä, ku me käytiin hiukan ihmeellisessä paikassa emäntien kanssa.

Ajeltiin hetki autolla ja sitten tultiin mahottoman ison talon luo parkkipaikalle, pääsin vipeltämään asfalttia pitkin oville asti. Mutta ovilla oli semmonen kyltti jossa oli koirankuva ja sen päällä punanen risti. Mami sitten nosti mut syliin ja sanoi etten saa kävellä ite, vaan on tyydyttävä sylikyyttiin. Ai että ketutti, kun oli juuri vauhti päällä. Eikä siinä kuvassa ollu edes mäyräkoira!

No käveltiin ihmeellisessä ihmisiä vilisevässä paikassa sitten jonkin matkaa. Aika moni laittoi suunsa siihen tuttuun "Voiiiih"-asentoon kun näki mut. Se on ihan tyypillistä aina jos olen sylissä ja ihmiset näkee mut. Luulee varmaan joksikin pehmoleluksi, ääliöt!

Sitten mentiin kauppaan jossa semmonen kiva nainen leperteli mulle ja toi sovitettavaksi TAKIN. En olisi kyllä ikinä kuvitellut että mulle semmoinen hankitaan. Pari villapaitaa on kyllä kudottuna jo. Mutta siis takki. Se tuntui kyllä kivalta päällä heti, ja ehh...pakko sanoa, näytti aika kivalta. Pikkuemäntä vaikutti tyytyväiseltä, tää hankinta kuulemma jotenkin liittyy johonkin mitä on tulossa parin viikon päästä. En kyllä oikein tajunnut mitä. No sitten kun tultiin kotiin, otettiin kuvat. Kuvassa näkyy pari muutakin ostosta. Tommosia vaaleanpunaisia muovipusseja, en kyllä sitäkään oikein tajunnut. Niissä on hopeanvärisiä sydämiä. Ja niihin kerätään, tiedätte ehkä mitä. Ei meillä täällä maalla kyllä kerätä. Mutta siellä mihin mennään sitten, kuulemma kerätään. Ihmiset ON outoja.

Photobucket

ostosreissu 2

Noi täplikkäät. Juu, ne on housut. Ja toi reikä on häntää varten. Pitäsköhän noi saada johonkin terapiaan... No ihan kiva reissu oli. Lopuksi laitan vielä kuvan mun sydänkäpysestä, siis pikku-Pink kauneusunilla.

ostosreissu 3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti