Tässä blogissa voit seurata Scottail kennelin pitkäkarvaisten collieiden ja pitkäkarvaisten kaniinimäyräkoirien elämää tekstein ja kuvin - ja välillä myös ehkä ihan muuta!

Tämä on jo vanha blogi, ensimmäinen kirjoitus on toukokuulta 2010, kun meidän ensimmäinen kaniinimäykkypentue syntyi. Silloin kirjoittaja oli maailman hurmaavin mäykkytyttö Pepsi.

Paljon kaikenlaista on tapahtunut niin meille ihmisille kuin koirillekin, Pepsi jätti blogin kirjoittamisen tyttärelleen Pinkille testamentissaan 2013. Pink ei ole ollut kovin ahkera kirjoittaja, katsotaan miten tilanne muuttuu kun sen tytär Mimi muutti takaisin meille. Blogi on ollut tauolla nyt yli 2,5 vuotta, mutta kävijöitä silti riittää.

Otetaanpa nyt uusi alku, kirjoittaminen on mukavaa, valokuvaaminen myös. Tässä voi sulavasti yhdistää molemmat harrastukset!



perjantai 27. toukokuuta 2011

B-pentueen ruokailusta

Photobucket

Harmillista kun sää on jatkunut tuulisena ja koleana. Ulkoilut ovat olleet lyhyitä hetkiä. Kehitys on kuitenkin tällä viikolla ollut huimaa, sisäloislääkitys ja oikeaan ruokaan tutustuminen on tehty.

Kanto- ja imetysaikana on Vichy saanut kunnollista kalaöljyä, ja sitä on sitten pennuillekin tarjottu nyt ensimmäisten ruoka-annosten lisänä pienenpieniä määriä. Vichy on saanut myös B-vitamiinivalmistetta. Pentujen ekana ruokana on ollut Hill´s pentujen purkkiruoka. Se on helppoa, varmaa ja turvallista, ja on kyllä maistunut hyvin. Ekat maistelut annan avuttomille pennuille yleensä suoraan lusikalla suuhun, jotta tiedän että kaikki saavat osansa. Tämmöistä vauva-lellimistä en kuitenkaan jatka kuin pari päivää, silloin niillä on herännyt jo kova kiinnostus kuppia kohtaan ja ruuan lipittäminen kupistakin alkaa sujua. Aika nestepitoista vaan pitää pikkupentujen ruuan olla, että saavat sen lipitettyä pikkuiseen suuhunsa.

Sylittelyä on harrastettu ja voi kun ne ovat suloisia! Kaikki on muutenkin hyvin. Vichy on edelleen oikea tiikeriemo, ja hoitaa pennut esimerkillisen hienosti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti