Tässä blogissa voit seurata Scottail kennelin pitkäkarvaisten collieiden ja pitkäkarvaisten kaniinimäyräkoirien elämää tekstein ja kuvin - ja välillä myös ehkä ihan muuta!

Tämä on jo vanha blogi, ensimmäinen kirjoitus on toukokuulta 2010, kun meidän ensimmäinen kaniinimäykkypentue syntyi. Silloin kirjoittaja oli maailman hurmaavin mäykkytyttö Pepsi.

Paljon kaikenlaista on tapahtunut niin meille ihmisille kuin koirillekin, Pepsi jätti blogin kirjoittamisen tyttärelleen Pinkille testamentissaan 2013. Pink ei ole ollut kovin ahkera kirjoittaja, katsotaan miten tilanne muuttuu kun sen tytär Mimi muutti takaisin meille. Blogi on ollut tauolla nyt yli 2,5 vuotta, mutta kävijöitä silti riittää.

Otetaanpa nyt uusi alku, kirjoittaminen on mukavaa, valokuvaaminen myös. Tässä voi sulavasti yhdistää molemmat harrastukset!



lauantai 14. toukokuuta 2011

Punainen, vauhdikas ja UPEA

Tosiaan punainen, vauhdikas ja upea on mäykky-B-pentueemme isä, Daks-Veg-As Ferrari Testarossa. Koira on kertakaikkisen upea, ja ihanteellisen kokoinen. Tämä uros on lisäksi voittanut paljon, mm. nappasi ryhmävoiton valtavassa Eurasian näyttelyssä sen jälkeen kun meidän pentue oli jo alullepantu :-)

Täältä löydät kuvia pentueemme isästä, sekä sukutaulun.

Olisi jotenkin erinomaisen sopivaa kunnioittaa pentueen isää, keksimällä näille pennuille B-alkuiset sopivat nimet. Koko joukko on punaisia, ja jos tulevat emäänsä, vauhtia ei tule elämästä puuttumaan! Liian vaatimaton ei saa olla, mutta ensimmäisenä mieleen tuli että tuo narttu voisi olla Scottail Beetle. Siis kuplavolkkari englanniksi...

Hyviä uroksen nimiä olisi valittavaksi monta Barracuda, Bugatti - heti tulee mieleen tulenpunainen menopeli. Ja olisihan noita lisääkin: Bentley, Benz ja Buick. Jos tulee lisää vaihtoehtoja mieleen, niin kertokaahan ideoita tännepäin!

2 kommenttia:

  1. Tässä yksi ehdotus mikä lähti Isästä, eli italialaisittain. Narttu Scottail Bella(viehkeä) ja urokset Scottail Bello(komea) ja Bene(erinomainen)

    VastaaPoista
  2. Kiitos mukavista ja tyylikkäistä italialaisnimistä! Pelkään vaan että itse höynäpäisenä sekoittaisin nimiä jatkuvasti kun ovat aika samanlaisia. Pitää miettiä :-)

    VastaaPoista