Tässä blogissa voit seurata Scottail kennelin pitkäkarvaisten collieiden ja pitkäkarvaisten kaniinimäyräkoirien elämää tekstein ja kuvin - ja välillä myös ehkä ihan muuta!

Tämä on jo vanha blogi, ensimmäinen kirjoitus on toukokuulta 2010, kun meidän ensimmäinen kaniinimäykkypentue syntyi. Silloin kirjoittaja oli maailman hurmaavin mäykkytyttö Pepsi.

Paljon kaikenlaista on tapahtunut niin meille ihmisille kuin koirillekin, Pepsi jätti blogin kirjoittamisen tyttärelleen Pinkille testamentissaan 2013. Pink ei ole ollut kovin ahkera kirjoittaja, katsotaan miten tilanne muuttuu kun sen tytär Mimi muutti takaisin meille. Blogi on ollut tauolla nyt yli 2,5 vuotta, mutta kävijöitä silti riittää.

Otetaanpa nyt uusi alku, kirjoittaminen on mukavaa, valokuvaaminen myös. Tässä voi sulavasti yhdistää molemmat harrastukset!



maanantai 9. toukokuuta 2011

Tampereen kansainvälinen näyttely 7.5.2011

Päästiin pitkästä aikaa taas näyttelyyn. Lauantaina oli sitten meidän kannalta kaikki mielenkiintoinen: olisi ollut kiva katsoa colliet, mäykyt, pommit ja tietysti Nooran junior handler-kisat. Eli oli pakko tehdä valintoja. Lopputulos oli se, että seilattiin kahden kehän väliä.

Pitkäkarvaisia kaniinimäyräkoiria oli yhteensä 9 kpl, joista kaksi uroksia. Urokset voitti hieno ja voittoisa Yuppi vom Benthener Forst. Mutta toiseksi ylsi meidän Pepsin poika, josta olikin kehittynyt upea uros! Pablo eli oikealta nimeltään Scottail Apache, nappasi näin ekassa näyttelyssään junnuluokkavoiton ja SA:n lisäksi urosten sertin. Pablo käyttäytyi hienosti, mutta tietysti sen tottumattomuus hiukan näkyi esiintymisessä. Noora esitti Pablon ja hyvin ekaksi kerraksi meni. Nooralla alkaa olla jo kokemusta ja pitkäjänteisyyttäkin vaikka koira temppuilisikin. Tämä oli viikonlopun tärkein asia - että saadaan Pablolle kiva tulos!

Pablo tre int

Pablo tre in

Narttuja oli sitten hiukan enemmän. Meri ja Tara kävivät harjoittelemassa, ja mukavasti meni sekin: tuloksena erinomainen, SA ja luokan toinen. Pepsi oli taas niin täynnä vauhtia, että esiintyminen hiukan häiriintyi...mutta kivasti sekin ylsi paras narttu kolmoseksi.

Mäykkykehän jälkeen syöksyimme junior handler kehään, vain kuullaksemme että Noora ei ehdi osallistua enää varsinaiseen jh kisaan. Onneksi Pohjois-Hämeen kennelpiirin mestaruuskisa oli vielä käymättä, joten siihen ehdittiin harjata Pimu kuntoon ja jopa hiukan odotella kehän laidalla. Viime vuonnahan Noora voitti piirinmestaruuden, tänä vuonna taso oli paljon parempi, joten voi olla tosi iloinen, että Noora sijoittui viidenneksi! Ja kun esitettävänä rotuna on pitkäkarvainen collie, on tulokseen syytä olla tyytyväinen, pitkäkarvainen collie ei ole ihan niitä trendikkäimpiä junnurotuja :-)

jh piirinmest 2011

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti