Tässä blogissa voit seurata Scottail kennelin pitkäkarvaisten collieiden ja pitkäkarvaisten kaniinimäyräkoirien elämää tekstein ja kuvin - ja välillä myös ehkä ihan muuta!

Tämä on jo vanha blogi, ensimmäinen kirjoitus on toukokuulta 2010, kun meidän ensimmäinen kaniinimäykkypentue syntyi. Silloin kirjoittaja oli maailman hurmaavin mäykkytyttö Pepsi.

Paljon kaikenlaista on tapahtunut niin meille ihmisille kuin koirillekin, Pepsi jätti blogin kirjoittamisen tyttärelleen Pinkille testamentissaan 2013. Pink ei ole ollut kovin ahkera kirjoittaja, katsotaan miten tilanne muuttuu kun sen tytär Mimi muutti takaisin meille. Blogi on ollut tauolla nyt yli 2,5 vuotta, mutta kävijöitä silti riittää.

Otetaanpa nyt uusi alku, kirjoittaminen on mukavaa, valokuvaaminen myös. Tässä voi sulavasti yhdistää molemmat harrastukset!torstai 19. tammikuuta 2017

Tarkennus edelliseen päivitykseen

Koska koiramaailma on PALJON oudompi kuin valtaosa osaa kuvitellakaan, tarkennetaan nyt vielä, syy siihen ettei meidän kevätpentueet onnistuneet EI OLLUT UROKSISSA.

Ihan uskomatonta minkälaisiin tekoihin jotkut ovat valmiita, vahingoittaakseen toisia tai heidän mainettaan. Sairasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti