Tässä blogissa voit seurata Scottail kennelin pitkäkarvaisten collieiden ja pitkäkarvaisten kaniinimäyräkoirien elämää tekstein ja kuvin - ja välillä myös ehkä ihan muuta!

Tämä on jo vanha blogi, ensimmäinen kirjoitus on toukokuulta 2010, kun meidän ensimmäinen kaniinimäykkypentue syntyi. Silloin kirjoittaja oli maailman hurmaavin mäykkytyttö Pepsi.

Paljon kaikenlaista on tapahtunut niin meille ihmisille kuin koirillekin, Pepsi jätti blogin kirjoittamisen tyttärelleen Pinkille testamentissaan 2013. Pink ei ole ollut kovin ahkera kirjoittaja, katsotaan miten tilanne muuttuu kun sen tytär Mimi muutti takaisin meille. Blogi on ollut tauolla nyt yli 2,5 vuotta, mutta kävijöitä silti riittää.

Otetaanpa nyt uusi alku, kirjoittaminen on mukavaa, valokuvaaminen myös. Tässä voi sulavasti yhdistää molemmat harrastukset!



maanantai 24. toukokuuta 2010

Äitinä olemisen ihanuus

On ne kyllä niin suloisia. Niitä voi tuijottaa ja ihailla vaikka kuinka kauan. Ja olen ihaillutkin. Tänä iltana, kun pentujen ikä on yli 1,5 vrk lähdin itse ekan kerran pois pentulaatikosta. Mami istui tietokoneella ja menin sen luo heiluttelemaan häntää. Ihan vaan aattelin kun en ole huomioinut mitenkään koko aikana. On pitänyt keskittyä pieniin. Ihan hetken siinä olin, syliinkin pääsin, mutta sitten tulikin kiire tarkistaan että onko vauvoilla kaikki hyvin.

Tarjoilu on kyllä pelannut ihan mukavasti. Ruokaa ja vettä on tarjottu ihan kuonon eteen tasaisin väliaijoin. Mamma sanookin ettei sen tarvi huolehtia pennuista kun mä hoidan niin hyvin, niin se huolehtii musta. Mutta on se niin hölmö. On kolme kertaa kantanut mut tuonne aika kauas pihalle leperrellyt jotakin pissaamisesta ja laskenut maahan. Mitähän se miettii? Mä olen sitten täysillä pinkassut ulko-ovelle, hyppinyt ja huutanut että juokse nyt vähän sassiin avaan tää ovi, mun lapset on yksin sisällä!

Kyllä sitä pissata ehtii myöhemminkin. Kävin salaa tänä aamuna kuistin alla niin ettei se ehkä nähnyt kunnolla, joten se luulee nyt että pitää olla huolissaan. Siitä etten ehdi pissata kun en suostu jättään pentuja! Tossa äsken sitten livahdin jo toisen kerran pois pentulaatikosta ja olohuoneen nurkassa olevalle paperille. Helpotus!

Nyt on masu täynnä, vessareissu tehty, pennut kasvaa ja kaikki hyvin. Mamikin kehui että olen niin hyvin hoitanut kaiken että pennut on tyytyväisiä. Ei ole kuulemma koskaan nukkunut kertaakaan heräämättä yötä, jos talossa on alle 1 vrk ikäiset pennut. Nyt se tapahtui ja sai univelkansa takaisin. Ilmankos onkin noin hymyileväinen. On syytäkin kun sillä on tämmönen koira, jonka sisältä tuli tommosia ihania karvamatoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti