Tässä blogissa voit seurata Scottail kennelin pitkäkarvaisten collieiden ja pitkäkarvaisten kaniinimäyräkoirien elämää tekstein ja kuvin - ja välillä myös ehkä ihan muuta!

Tämä on jo vanha blogi, ensimmäinen kirjoitus on toukokuulta 2010, kun meidän ensimmäinen kaniinimäykkypentue syntyi. Silloin kirjoittaja oli maailman hurmaavin mäykkytyttö Pepsi.

Paljon kaikenlaista on tapahtunut niin meille ihmisille kuin koirillekin, Pepsi jätti blogin kirjoittamisen tyttärelleen Pinkille testamentissaan 2013. Pink ei ole ollut kovin ahkera kirjoittaja, katsotaan miten tilanne muuttuu kun sen tytär Mimi muutti takaisin meille. Blogi on ollut tauolla nyt yli 2,5 vuotta, mutta kävijöitä silti riittää.

Otetaanpa nyt uusi alku, kirjoittaminen on mukavaa, valokuvaaminen myös. Tässä voi sulavasti yhdistää molemmat harrastukset!



sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Pennut 1 viikkoa

Tänä aamuna pesue siis täytti 1 viikkoa. Punnitus kertoi että kaikki ovat kasvaneet kivasti, mutta enää punnistusta ei tehdä varmaan kuin viikon välein. Ihan vaan siksi että mami voi oppia jotakin miten pikkumäykyt kasvaa (ja voiko siitä päätellä jotakin niiden aikuiskoosta).

Kaikki pennut voivat hyvin ja minäkin jo tykkään välillä pomppia seurustelemassa. Suurimman ajan toki makailen pentulaatikossa. Tässä kuva joka on napattu ilman minua.

Photobucket

Eikö vaan olekin söpöjä ja hyvinvoivia - tai siis hyvin HOIDETTUJA?

Mami katseli tänään telkkaria, kun sieltä tulee yksi niitä harvoja ohjelmia joista se tykkää, Colin & Justin Home Heist. Vichy makaili auringossa sohvalla, ja voi jummi miltä se näytti. Eikö vaan olekin harmi ettei sitä ultrattu, mistä nyt voi olla varma onko se kantavana? Haahhaa...kun toi maha vielä pomppii sieltä täältä, niin näky on tosi hauska! Nyt on siis kulunut 8 viikkoa 2 päivää sen astutuksesta, joten siksi on nyt sitten sille myös tehty pentulaatikko ja muut etukäteisvalmistelut. Aika jännää kyllä nähdä mitä se saa aikaan!

Photobucket

Sen hännänalusta ei todellakaan ole noin hurmaavan kihara. Mami teki pari editointitemppua kun kuva ei ollut nettiin sopiva. Ihan fiksua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti