Tässä blogissa voit seurata Scottail kennelin pitkäkarvaisten collieiden ja pitkäkarvaisten kaniinimäyräkoirien elämää tekstein ja kuvin - ja välillä myös ehkä ihan muuta!

Tämä on jo vanha blogi, ensimmäinen kirjoitus on toukokuulta 2010, kun meidän ensimmäinen kaniinimäykkypentue syntyi. Silloin kirjoittaja oli maailman hurmaavin mäykkytyttö Pepsi.

Paljon kaikenlaista on tapahtunut niin meille ihmisille kuin koirillekin, Pepsi jätti blogin kirjoittamisen tyttärelleen Pinkille testamentissaan 2013. Pink ei ole ollut kovin ahkera kirjoittaja, katsotaan miten tilanne muuttuu kun sen tytär Mimi muutti takaisin meille. Blogi on ollut tauolla nyt yli 2,5 vuotta, mutta kävijöitä silti riittää.

Otetaanpa nyt uusi alku, kirjoittaminen on mukavaa, valokuvaaminen myös. Tässä voi sulavasti yhdistää molemmat harrastukset!



maanantai 28. kesäkuuta 2010

Ihana kesäsää

Nyt juhannuksen jälkeen ilmat ovat olleet leppeät, mikä tarkoittaa sitä, että ollaan saatu pentujen kanssa olla jo pitkiä aikoja yhtäjaksoisesti ulkona. Mun pennuthan täyttävät tänään tasan 5 viikkoa, niin se aika rientää!

Photobucket

Tänään olikin kova vauhti päällä, joten mami päätti suurentaa pentuaitausta. Nyt on tilaa taas temmeltää, ja muu koiralauma voi silti olla samaan aikaan ulkona.

Katsokaa kuinka iso inkkaripojasta on tullut - tosin kuvassa se yrittää leikkiä mäyräkoiraa ja venyttää itsensä. Ihan pätkä se oikeesti vielä on.

Photobucket

Sen lisäksi että saatiin isompi aitaus, saatiin myös pieni kevythäkki aitauksen nurkkaan. Siellä on mukava nukkua torkut, imettää pennut tai ihan vaan loikoilla. Ja jos emännän pitää mennä käymään sisällä, se voi laittaa häkin kiinni. Silloin ovat pennut kuulemma turvassa haukoilta, naakoilta, lokeilta, pöllöiltä ja muilta pedoilta. Se siis ei luota minun kykyyni vahtia, tolvana! Ihan taatusti höyhennän jokaisen otuksen joka yrittää pentujani lähestyä.

Photobucket

Photobucket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti