Tässä blogissa voit seurata Scottail kennelin pitkäkarvaisten collieiden ja pitkäkarvaisten kaniinimäyräkoirien elämää tekstein ja kuvin - ja välillä myös ehkä ihan muuta!

Tämä on jo vanha blogi, ensimmäinen kirjoitus on toukokuulta 2010, kun meidän ensimmäinen kaniinimäykkypentue syntyi. Silloin kirjoittaja oli maailman hurmaavin mäykkytyttö Pepsi.

Paljon kaikenlaista on tapahtunut niin meille ihmisille kuin koirillekin, Pepsi jätti blogin kirjoittamisen tyttärelleen Pinkille testamentissaan 2013. Pink ei ole ollut kovin ahkera kirjoittaja, katsotaan miten tilanne muuttuu kun sen tytär Mimi muutti takaisin meille. Blogi on ollut tauolla nyt yli 2,5 vuotta, mutta kävijöitä silti riittää.

Otetaanpa nyt uusi alku, kirjoittaminen on mukavaa, valokuvaaminen myös. Tässä voi sulavasti yhdistää molemmat harrastukset!



sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Vichyn pentue 6 vrk

On ne vaan ihania. Syö, nukkuu ja kasvaa. Koitetaan saada Vichyn pennuista hiljalleen parempia kuvia, mutta nyt on vielä tyydyttävä tähän "kasakuvaan" josta kyllä näkyy että kaikki kasvaa ja komistuu. Mutta ne on kyllä tottapuhuen aika sekava kasa kun niitä on noin monta ja ovat noin hauskan värisiä!

vichy ja pennut 6vrk

Voin kertoa teille (täähän on tietysti ihan vaan luottamuksella teille kerrottu) että kävin vilkaseen Vichyn pentuja lauantaina. Täällä oli jonkin aikaa kotona vaan pikku-kennelpoika, joten oli hyvä tilaisuus murtautua aidan läpi katsomaan Vichyn pentuetta. No ei siinä mitään, söpöjä ovat, ja kai se ne osaa hoitaa aika hyvinkin. Olisin vähän vaan auttanu, mutta ei sitten. Annettiin ymmärtää ettei se käy, vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti