Tässä blogissa voit seurata Scottail kennelin pitkäkarvaisten collieiden ja pitkäkarvaisten kaniinimäyräkoirien elämää tekstein ja kuvin - ja välillä myös ehkä ihan muuta!

Tämä on jo vanha blogi, ensimmäinen kirjoitus on toukokuulta 2010, kun meidän ensimmäinen kaniinimäykkypentue syntyi. Silloin kirjoittaja oli maailman hurmaavin mäykkytyttö Pepsi.

Paljon kaikenlaista on tapahtunut niin meille ihmisille kuin koirillekin, Pepsi jätti blogin kirjoittamisen tyttärelleen Pinkille testamentissaan 2013. Pink ei ole ollut kovin ahkera kirjoittaja, katsotaan miten tilanne muuttuu kun sen tytär Mimi muutti takaisin meille. Blogi on ollut tauolla nyt yli 2,5 vuotta, mutta kävijöitä silti riittää.

Otetaanpa nyt uusi alku, kirjoittaminen on mukavaa, valokuvaaminen myös. Tässä voi sulavasti yhdistää molemmat harrastukset!



sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Muuttopäivä

Kolmen viikon iän kunniaksi mami päätti että pentujen pitää saada lisätilaa. Se kun uskoo siihenkin että pennut oppivat helpommin sisäsiistiksi kun niille tarjotaan mahdollisuus tehdä asiansa eri paikkaan kuin missä nukkuvat ja syövät. Niin sitten keittiöön laitettiin ainakin 6 kertaa entistä isompi laatikko, missä on vessapää (sanomalehdellä peitetty) ja nukkuma-alue, ihana valkoinen karvapeitto. Ihan alkuun mukana on myös vanhan pesälaatikon tutunhajuinen peitto. Ihmettelin hiukan muuttoa, mutta vaan hiukan. Musta järjestely on ihan hyvä.

Photobucket

Kuten kuvasta näkyy, nyt on mönkimistilaa!

Vichy pentuineen siirtyi muutaman metrin verran olohuoneesta mamin makuuhuoneeseen, portin taakse. Jottei enää sitten murtauduta toistemme pentuja katsomaan, ettei tule mitään vahinkoja.

Photobucket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti