Tässä blogissa voit seurata Scottail kennelin pitkäkarvaisten collieiden ja pitkäkarvaisten kaniinimäyräkoirien elämää tekstein ja kuvin - ja välillä myös ehkä ihan muuta!

Tämä on jo vanha blogi, ensimmäinen kirjoitus on toukokuulta 2010, kun meidän ensimmäinen kaniinimäykkypentue syntyi. Silloin kirjoittaja oli maailman hurmaavin mäykkytyttö Pepsi.

Paljon kaikenlaista on tapahtunut niin meille ihmisille kuin koirillekin, Pepsi jätti blogin kirjoittamisen tyttärelleen Pinkille testamentissaan 2013. Pink ei ole ollut kovin ahkera kirjoittaja, katsotaan miten tilanne muuttuu kun sen tytär Mimi muutti takaisin meille. Blogi on ollut tauolla nyt yli 2,5 vuotta, mutta kävijöitä silti riittää.

Otetaanpa nyt uusi alku, kirjoittaminen on mukavaa, valokuvaaminen myös. Tässä voi sulavasti yhdistää molemmat harrastukset!



keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Kesänautintoja

Emäntä kulki aamuauringossa pitkin pihaa, hymyillen...ja räpsi muutaman kuvan. Joskus on vaikea ymmärtää ihmisten makua. Miten tällaisesta aamupalasta voi tulla onnelliseksi?

Photobucket

Ja...miten se jaksaa aina tuijottaa kukkasia? Tämä on kuulemma päivänlilja.

Photobucket

Ja kaiken huipuksi se kuvasi meidän ikivanhan liiterin seinää. Huippua.

Photobucket

Photobucket

Tuossa jälkimmäisessä liiterinseinä-kuvassa on kuulemma hevosen kaulapanta ja KENKÄ. Hevosia on tuossa ihan parinkymmenen metrin etäisyydellä meidän aidasta, eli se on tuttu asia, mutta miten ihmeessä niillä eläimillä on käynyt niin huono tuuri että niiden kaulapannat tehdään puusta, ja niille naulataan metallikengät jalkoihin? Kyllä meidän koirien asiat on siis oikein hyvin.

Ai koirakuvia haluatte nähdä? No tässä niitä tulee. Tänään kuvattiin vain Vichyn pentuja. Säät ovat jatkuneet lämpiminä ja kuivina, joten ulkoilua on jatkettu hännät viuhuen. Kuten seuraavasta kuvasta näkyy, on meillä monta babysitteriä.

Photobucket

Photobucket

Tästä kuvasta jo voisi esitellä pennut: takimmaisena on vaalea merletyttö, sitten on musta tyttö, sitten merlepoika (sillä on tällä oikealla kyljellä enemmän mustaa, toinen kylki on vaaleampi) ja edessä on tumma merletyttö. Musta poika on vipeltänyt tämän kuvan ulkopuolelle.

Photobucket

Photobucket

Ihan viimeiseksi pakko kertoa illan oudoin uutinen. Meille tuli yllättäen hoitoon yksi koira naapurista. Ihan ei vaan taas raskittu sanoa ei, kun kyseessä on tuttu ja kiva koira, Dali-niminen lapinkoiratyttö. Mutta siitä sitten enemmän myöhemmin. Mua on alkanut kyllä hiukan jo epäilyttää noi "hoitoon tulevat" ruskeat pystykorvat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti